«Армія відновлення»: Чернігівщина в ТОП областей  з найбільшою кількістю залучених безробітних

«Армія відновлення»: Чернігівщина в ТОП областей з найбільшою кількістю залучених безробітних

За інформацією Державного центру зайнятості, станом на 18 грудня 2023 року до участі в "Армії відновлення" долучилися українці та українки з 19 регіонів. На виплату заробітної плати за участь у суспільно корисних роботах з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття профінансовано більше 0,5 млрд грн.

«Армія відновлення» на Чернігівщині: робота є завжди

«Армія відновлення» на Чернігівщині: робота є завжди

Бути корисними для ЗСУ наразі прагнуть на Варвинщині. У селі Журавка безробітні жінки, яких служба зайнятості долучила до «Армії відновлення», плетуть маскувальні сітки. Працюють вже не перший місяць. Потреба в цій продукції велика, адже війна триває, а маскувальні сітки легко псуються і горять при обстрілах.

Інформує служба зайнятості: за працевлаштування безробітних на нові робочі місця  можна отримати компенсацію

Інформує служба зайнятості: за працевлаштування безробітних на нові робочі місця можна отримати компенсацію

Плануєте створення нового робочого місця? Тоді у нас для вас є вигідна фінансова пропозиція: працевлаштуйте на новостворене робоче місце зареєстрованого безробітного та отримайте за це компенсацію фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Економіка другий фронт

Економіка другий фронт

Шановні роботодавці! Запрошуємо вас до співпраці. Чекаємо у будь-якому структурному підрозділі обласної служби зайнятості. 

«Армія відновлення» на Чернігівщині: безробітні  працюють на Перемогу

«Армія відновлення» на Чернігівщині: безробітні працюють на Перемогу

Службою зайнятості вже видано 6976 направлень безробітним на суспільно корисні роботи.  На оплату їхньої праці з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття витрачено близько 36 млн грн.

Завдяки реалізації програми «Власна справа» на Чернігівщині буде створено понад 400 робочих місць

Завдяки реалізації програми «Власна справа» на Чернігівщині буде створено понад 400 робочих місць

Це є ключовою вимогою програми  «Власна справа» урядового проєкту єРобота, за якою на започаткування або розвиток бізнесу можна отримати мікрогрант від 50 до 250 тис. грн залежно від кількості створених робочих місць (одного-двох).

«єРобота»: на Чернігівщині 109 переможці по «Власній справі»  й 3 – по програмі «Грант для ветеранів»

«єРобота»: на Чернігівщині 109 переможці по «Власній справі» й 3 – по програмі «Грант для ветеранів»

У поточному за програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» позитивні рішення щодо надання мікрогрантів на старт або розвиток бізнесу, а це від 50 до 250 тис. грн,  отримали 109 мешканців області. Сума фінансової підтримки від держави складає близько 26 млн грн.