В Олишівській  громаді  у  День Святого Миколая, 19 грудня, відбулось відкриття новорічної ялинки.

Дорослі і малеча щиро раділи такій події, адже востаннє площу селища прикрашала пухнаста красуня майже два десятиріччя тому. Спонсором свята виступила компанія «Агротрейд».

Юні мешканці громади активно долучилися до організації  заходу – учні Олишівської ЗОШ І-ІІІ ст., вихованці Олишівського та Смолянського дитячих  садочків  створили чудові ялинкові прикраси. За найкращі новорічні іграшки діти отримали призи від селищного голови Сергія Мальця. А всі інші малі учасники свята одержали подарунки із рук самого Святого Миколая, який завітав на свято, щоб особисто привітати жителів громади та допомогти засяяти новорічній ялинці.

Концерт аматорів Олишівського та Смолянського будинків культури, дитячі танцювальні та вокальні номери, музичний супровід – все витримано у кращих традиціях передноворічного святкування.

Сподіваємося, що  цей захід запалив не лише вогники на головній ялинці нашої громади, а й святковий настрій у душах її мешканців, який вони пронесуть через усі прийдешні новорічні свята.  

Фото без опису