Фото без опису

 

Привітали ветеранів з прийдешнім святом Перемоги

 

Все менше і менше з кожним роком стає ветеранів Другої світової війни, учасників бойових дій. Все далі від нас той пам’ятний День Перемоги...

Зараз в нашій об‘єднаній територіальній громаді проживає лише троє ветеранів війни. Тож зустрічі з ними особливо хвилюючі і незабутні.

Традиційно, напередодні 9 травня селищний голова  Сергій Малець та  в.о. старости с. Смолянка Олена Ткаченко відвідали ветеранів  учасників бойових дій  жителів Олишівки  Лопату Василя Івановича і Трофименка  Івана Андрійовича  та жителя Смолянки  Духно Степана Григоровича.

Селищний голова  щиро привітав ветеранів-земляків з прийдешнім святом, побажав міцного здоров’я, довгих років життя, адже ці люди, як і сотні тисяч їх однолітків у роки страшної війни, своєю хоробрістю, мужністю і солдатським подвигом врятували нашу Батьківщину від смертельної небезпеки, зберегли життя наступним поколінням.  

«Щиро дякуємо Вам за подвиг та мужність, за те, що самовіддано захищали честь нашої Батьківщини. Бажаю Вам здоров’я та довгих літ життя» – зазначив  Сергій Вікторович та вручив квіти і продуктові набори.