Фото без опису

 

Шановні земляки!

 

          Прийміть найщиріші вітання з нагоди чудових свят: Дня захисника України, Дня Українського козацтва та Дня Олишівської громади! 

 

   Ці свята відзначаються у день великого православного свята – Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, Українського війська і стала покровителькою нашої молодої громади.

          День захисника України є особливим для тих, хто зі зброєю в руках боронить нашу землю  на сході України, не дає ворогові втілити свої плани та роз’єднати український народ.  Усвідомлюючи своє високе призначення - охороняти життя та мирну працю свого народу, сьогоднішнє покоління героїв сучасної історії  України бере  приклад зі своїх попередників – козаків. Адже любов до рідної землі та  батьківської хати, повага до українських традицій та рідної мови передалася їм у спадок та ні за яких обставин не може бути знеціненою.

День народження рідної громади – це свято усіх її жителів, хто в ній народився і виріс, хто в ній живе і працює сьогодні, це день народження малої Батьківщини.

Усі досягнення нашої громади складаються із щоденної праці, знань і талантів кожного мешканця і саме в такі свята, кожен відчуває себе  частиною великої громади.

Ми разом з вами будемо прикладати максимум зусиль, щоб наша громада розвивалася, оновлювалася і змінювалася на краще, зростав її економічний і культурний потенціал.

Бажаю всім мешканцям Олишівської громади процвітання і стабільності, миру і впевненості у завтрашньому дні. Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожному домі і кожній родині.

З повагою     Селищний голова Сергій Малець