Фото без опису

>        Виконавчий комітет Олишівської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:
>       1. Головний спеціаліст відділу фінансового обліку та звітності
>       2. Землевпорядник.
>       Розпорядження селищного голови № 04-од від 04.01.2021 року "Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад посадової особи місцевого самоврядування Олишівської селищної ради".
>       Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, мають відповідати таким основним кваліфікаційним вимогам:
> 1. Бути громадянином України. 
> 2. Освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста, або базова середньо-спеціальна освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра.
>       3. Досвід роботи в органах місцевого самоврядування або досвід роботи на посадах державної служби, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій не залежно від форм власності не менше двох років.
>       4. Знання Законів України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про запобігання корупції", "Про службу в органах місцевого самоврядування", та інших законів за спеціальністю.
>       5. Навички роботи на персональному комп'ютері в режимі користувача.
>       6. Уміння складати аналітичні та статистичні довідки, звіти.
>       7. Вміння працювати в команді.

Перелік необхідних документів для участі в конкурсі:

- заява про участь у конкурсі;

- заповнена особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

- дві фотокартки розміром 3x4 см;

-копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, засвідчені нотаріально чи в іншому встановленому законодавством порядку;

- електронна декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік, за встановленою формою, що визначається Національним агенством з питань запобігання корупції ( далі- НАЗК) шляхом її заповнення на офіційному веб-сайту НАЗК за адресою www.nazk.gov.ua та роздрукована з офіційного веб-сайту у паперовому вигляді;

- копії документа, який посвідчує особу;

- копія трудової книжки;

- копія військового квитка ( у разі наявності)
> Документи приймаються за адресою; вул.Чернігівська, 3 смт. Олишівка, Чернігівського району, Чернігівської області, 15575, контактні телефонии: 68-09-31, 68-09-42 з 21.01.2021р. по 19.02.2021р. включно до 17.00 год.