Витрати на тепло в осінньо-зимовий період «з’їдають» левову частку доходів власників будинків з індивідуальним опаленням. Тож питання, як їм зменшити фінансове навантаження на родинний бюджет, набуває особливої актуальності. ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», пропонує побутовим споживачам природного газу відповідь на це питання – тариф «Твій газ Рівномірний платіж». У травні-червні понад 1800 жителів Чернігівської області вже перейшли на нього, щоб уникнути великих сум у зимових платіжках.

 

Найбільш активно змінювали тариф жителі Чернігівського, Городнянського, Ріпкинського, Менського, Варвинського та Срібнянського районів. Вони поділилися з нами власним досвідом скорочення сум в зимових платіжках.

 

Наталія Вікторівна, м. Чернігів: «Ми вже давно працюємо в напрямку скорочення витрат на опалення будинку: утеплили стіни й дах, осучаснили котел, але в сезон холодів все одно маємо суттєві витрати на опалення, десь до 3 000 на місяць. Торік думали закупити газу на зиму, але побоялися – сума до сплати на потрібний нам обсяг палива була чималенька. Взимку про це рішення сильно пошкодували, адже вартість палива була значно вищою. А тут дізналася про тариф «Твій газ Рівномірний платіж» і вирішила спробувати. Тим більше, ціна газу фіксована, викупати весь обсяг на рік не потрібно. Все просто і зрозуміло – однаковий платіж, і ніякої мороки з обрахунками. Тож, прощавайте, великі суми в платіжках».

 

Надія Володимирівна, с. Топчіївка Чернігівського району: «В мене будинок 57 квадратів. Хату ми топимо переважно дровами, але у холодні місяці без газу не обійдешся. Торік «спалили» близько 800 кубометрів газу. У морозні місяці отримували платіжки на 1,5–2 тисячі гривень. Тож, коли прочитала в газеті про можливість розділити платежі за блакитне паливо на рівні суми й до кінця квітня наступного року не хвилюватися ні за що, одразу вирішила перейти на тариф «Твій газ Рівномірний платіж». Тепер платитиму лише 589 гривень щомісяця».

 

Володимир Михайлович, м. Чернігів: «Будинок в мене невеликий, але холодний. В деякі зимові місяці на опалення йде до 250 кубометрів газу. Аби зменшити одномоментне навантаження на гаманець, я з весни до осені сплачував більше коштів, аби створити собі недоторканий запас коштів на зиму. Але доводилося вести докладний облік цих переплат, щоб не заплутатися. Отримавши повідомлення у Вайбері про запуск нового тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» не вагався ані хвилини. Розділення витрат на рівні платежі – це спрощений варіант моєї власної системи. Тепер платитиму 849,22 кожного місяця — це цілком підйомний для моєї родини платіж, який не створить великого навантаження на гаманець влітку, а взимку дасть змогу уникнути надмірних витрат».

 

Нагадаємо, щоб приєднатися до тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» і зменшити зимові витрати на газ потрібно лише підписати заяву-приєднання. Зробити це можна:

  • у Центрах обслуговування клієнтів 104.ua чи відділеннях «Чернігівгаз Збут»(адреси розміщено на офіційному сайті);
  • на інформаційній сторінці «Твій газ Рівномірний платіж» (https://rivnomirnyi.gaszbut.com.ua/);
  • через Viber-бот 7104ua;
  • за телефоном контакт-центру: (0462)-616–304.

«Чернігівгаз Збут». Надійний та зручний для кожного!