Фото без опису

Олишівська ТГ активно долучається до виконання завдань державної   служби зайнятості щодо створення умов для повернення зареєстрованих   безробітних, в першу чергу соціально вразливих категорій населення, до   продуктивної зайнятості, в т. ч. тимчасової, шляхом організації громадських та інших робіт тимчасового характеру. Дані роботи є складовою активної   політики зайнятості та повинні бути ефективними заходами з регулювання на   невідкладні соціально-орієнтовані потреби територіальних громад та їх   мешканців.

         Організація громадських робіт здійснюється місцевими органами влади за   участю територіальних органів Державної служби зайнятості із залученням на   добровільних засадах роботодавців.

         Наша громада плідно співпрацює з Куликівською районною філією Чернігівського обласного центру зайнятості та Чернігівською районною філією   Чернігівського обласного центру зайнятості.

Так з початку року було створено 37 тимчасових робочих місця, на які були успішно працевлаштовані безробітні особи, за направленням служб зайнятості. Проводились роботи з екологічного захисту та благоустрою території сіл Олишівської громади.   

Фото без опису