Фото без опису

 

Ці свята відзначаються у день великого православного свята – Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, Українського війська і стала покровителькою нашої молодої громади.

Тож нехай у цей світлий день ваші душі сповняться любов'ю, щирістю й всепрощенням, а високе заступництво Божої Матері допомагає вам у всьому.

Відзначення Дня громади символізує любов до рідного краю, до його героїв, його історії та культури. Впевнено можу сказати, що найбільшим  багатством громади є ви, її мешканці – щирі, привітні та гостинні. І лише ваше уміле господарювання, любов до малої Батьківщини стають основою для втілення в життя спільних  мрій та задумів.

У цей святковий день від усієї душі зичу вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами. Нехай ваші серця сповнюються гордістю за свою  громаду, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

Хай живе і розвивається Олишівська громада, народжуються і підростають діти, нехай радість, любов та злагода живуть на кожній вулиці, у кожній домівці, у кожній родині.

Зі святами вас!

З повагою

Селищний голова Сергій МАЛЕЦЬ