Чернігівський районний територіальний центр комплектування і соціальної підтримки запрошує до лав Збройних Сил України бажаючих отримувати гідну платню і стати захисниками своєї Батьківщини!

Зацікавлені отримати професійне працевлаштування у лавах Збройних Сил України можуть самостійно ознайомитися з актуальними вакансіями у спеціальних розділах платформ порталів Lobby X, Work.ua, robota.ua та OLX Україна. Громадянам можна вибрати бажану посаду і підрозділ у війську для несення служби. Потрібно надіслати резюме або залишити відгук та номер телефону. Далі з людиною сконтактують рекрутери відповідного підрозділу. Не треба обмежуватися однією заявкою. Якщо ваша кандидатура не підійшла на одну вакансію, подавайтесь на інші, що відповідають професійним навичкам. В разі надання погодження від військової частини, бажаючі приходять до територіального центру комплектування та соціальної підтримки для подальшого оформлення документів на контрактну військову службу і направлення до навчальної частини, де проходять військову підготовку.

 

За більш детальною інформацією звертайтесь до

Чернігівського районного територіального центру комплектування і соціальної підтримки за номером 0677254996, (0462) 676022 або за адресою: м. Чернігів, проспект Перемоги, б.141

Фото без опису