Відповідно до вимог Закону України від 11.04.2024 № 3633-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку», який набув чинності 18.05.2024, громадяни України, які перебувають на військовому обліку, зобов’язані протягом 60 днів з дня набрання чинності цим Законом уточнити адресу проживання, номери засобів зв’язку, адреси електронної пошти (за наявності) та інші персональні дані.

   Згідно частини третьої статті 22 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», уточнення облікових даних громадянами може здійснюватися через Центри надання адміністративних послуг або електронний кабінет призовника, військовозобов’язаного, резервіста або у територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки за місцем свого перебування або знаходження.

   Міністерством оборони України організовано підключення електронної черги для ТЦК та СП. Громадяни мають можливість реєструватися на прийом у зручний для них час через онлайн-платформу та прибувати до ТЦК та СП на визначений час, не витрачаючи його на очікування в черзі.

За більш детальною інформацією потрібно звернутись до Чернігівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки:

т. 0677254996, 0462676022