Шановні військовослужбовці, воїни, ветерани війни і Збройних Сил України!

6 Грудня – це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Ніколи не забути нам героїчних подвигів наших прадідів в ім’я України, їх щирої любові до рідної землі та безмежної відданості своїй Батьківщині.

   Проте День Збройних сил України – це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.

Вітаю вас із Днем Збройних сил України! Це свято має особливе значення. Адже Україна вперше за роки незалежності зі зброєю в руках відстоює своє право на територіальну цілісність та соборність. Практично кожен українець розумом та серцем відчув місію наших військових, котрі ціною власного життя захищають цілісність та суверенність країни.

Боронити рідну землю на сході держави від агресорів сьогодні пішли тисячі наших земляків у складі Збройних Сил України та в бойових загонах добровольців. Військовослужбовці прославилися своєю мужністю та героїзмом.

Свято Збройних Сил України – це данина пам’яті воїнам, які загинули в битвах за свободу, волю та незалежність України. Вірю в те, що Українська армія буде залишатися національною гордістю, гарантом безпеки нашої держави.

Щиро бажаю миру та спокою вам, здоров’я та злагоди вашим родинам. Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди!

Слава Україні!

 З повагою Олишівський селищний голова        Сергій Малець