З метою забезпечення реалізації державної політики щодо розвитку малого і середнього підприємництва, створення сприятливих умов для ефективного функціонування бізнес-середовища обласною Програмою розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2027 роки передбачені заходи щодо інформаційної та консультаційної підтримки суб’єктів бізнесу та осіб, які бажають розпочати власну справу.

У зв’язку з цим, 07 квітня п.р. о 11.00-12.00 відбудеться вебінар на тему: «Основні аспекти оформлення трудових відносин. Переваги працевлаштування найманих працівників через Державну службу зайнятості» за участі представників Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях та Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області».

В ході даного вебінару будуть розглянуті наступні питання:

- Аспекти задекларованої праці;

- Переваги працевлаштування найманих працівників через Державну службу зайнятості;

 - Інформаційно-конультаційна підтримка роботодавців         

Для участі необхідно буде перейти за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=jXfjkklJ3lI   у зазначений час в день проведення заходу, а за відсутності можливості взяти участь у зазначений час, даний вебінар можна переглянути пізніше у запису.

Участь у заході безкоштовна.