У нашій громаді не міліє джерело поваги до людей похилого віку.

У нашій громаді не міліє джерело поваги до людей похилого віку. 15 серпня селищний голова Сергій Малець та староста сіл Серединка, Топчіївка, Сіножацьке Володимир Нагорний привітали із 90-річчям Парасковію Павлівну Ткаченко, мешканку с. Топчіївка, та вручили їй подарунки.

День кавуна

03 серпня юні учасники художньої самодіяльності Олишівського БК весело відзначили День кавуна. Малі аматори смакували солодким соковитим велетнем та насолоджувалися  живим спілкуванням. Веселощі дітворі організувала в.о. директора, художній керівник Марина Ходот.

24 серпня 2021 року у місті Києві вперше відбудеться фестиваль «Пульс Гідності»

Фестиваль об’єднає в історичному центрі міста, на Володимирській гірці, багато унікальних локацій і майданчиків, які продемонструють громаді та гостям столиці успішні здобутки захисників і захисниць України, а також залучить відомих гостей, громадських активістів, музикантів, спортсменів, лідерів ветеранського розвитку, мешканців і гостей Києва. Одна із ключових локацій заходу – ярмарок ветеранського підприємництва «Створено Захисниками».

Вікі любить пам’ятки» запрошує жителів Чернігівської області до участі у фотоконкурсі для Вікіпедії

З 1 по 30 вересня відбудеться найбільший у світі міжнародний фотоконкурс об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки». В Україні конкурс пройде вже вдесяте. Мета проєкту – зібрати світлини всіх пам’яток нерухомої культурної спадщини України для ілюстрування статей у Вікіпедії.